Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Dale"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Dale]] είναι μια ενδιάμεση ποικιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ. Οι σπόροι είναι μικροί, κοκκινωποί καφέ, και φυτρώνουν εύκολα. Η [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] είναι ανθεκτική στην ανθράκωση των [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου#Φύλλα |φύλλων]] και στην [[Ασθένεια σόργου-Σήψεις στελέχους (μύκητες Colletotrichum spp., Macrophomina phaseoli, Giberella fujikuroi) |σήψη του στελέχους]]. Τα στελέχη είναι μεσαίου μεγέθους, έχουν όρθια ανάπτυξη και παράγουν άριστης ποιότητας σιρόπι. | Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Dale]] είναι μια ενδιάμεση ποικιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ. Οι σπόροι είναι μικροί, κοκκινωποί καφέ, και φυτρώνουν εύκολα. Η [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] είναι ανθεκτική στην ανθράκωση των [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου#Φύλλα |φύλλων]] και στην [[Ασθένεια σόργου-Σήψεις στελέχους (μύκητες Colletotrichum spp., Macrophomina phaseoli, Giberella fujikuroi) |σήψη του στελέχους]]. Τα στελέχη είναι μεσαίου μεγέθους, έχουν όρθια ανάπτυξη και παράγουν άριστης ποιότητας σιρόπι. | ||
− | [[Category: | + | [[Category:Ανοιξιάτικα σιτηρά]] |
[[Category:Κτηνοτροφικά φυτά]] | [[Category:Κτηνοτροφικά φυτά]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] |
Αναθεώρηση της 09:49, 5 Αυγούστου 2013
Η Dale είναι μια ενδιάμεση ποικιλία που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ. Οι σπόροι είναι μικροί, κοκκινωποί καφέ, και φυτρώνουν εύκολα. Η ποικιλία είναι ανθεκτική στην ανθράκωση των φύλλων και στην σήψη του στελέχους. Τα στελέχη είναι μεσαίου μεγέθους, έχουν όρθια ανάπτυξη και παράγουν άριστης ποιότητας σιρόπι.