Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ogami"
Γραμμή 2: | Γραμμή 2: | ||
− | [[είναι ποικιλία της:: | + | [[είναι ποικιλία της::Φράπα| ]] |
− | [[Category: | + | [[Category:Φράπα]] |
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 15:13, 12 Αυγούστου 2013
Θεωρείται η καλύτερη ποικιλία της Φλώριδας. Μοιάζει πολύ με την Ιαπωνική Egami buntan. Ο καρπός της έχει μεγάλο μέγεθος και σχήμα πλακέ. Ο φλοιός έχει μέτριο πάχος και επιφάνεια λεία. Η σάρκα είναι μετρίως συνεκτική, χυμώδης και γευστική. Στη Φλώριδα ο χρωματισμός του φλοιού είναι πολύ αμυδρός ή λείπει παντελώς, αλλά η σάρκα είναι πολύ ρόδινη (σχεδόν κόκκινη). Ο χρωματισμός της σάρκας φτάνει μέχρι το albedo.