Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καλλιέργεια ρεβιθιάς"
Γραμμή 21: | Γραμμή 21: | ||
<references> | <references> | ||
− | <ref name=" | + | <ref name="Καλλιέργεια ρεβυθιάς"> [{{#show:Ιστοσελίδα farmer-future/Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού| ?has link}} Ποικιλίες και πληροφορίες για την καλλιέργεια του ρεβυθιού].</ref> |
</references> | </references> |
Αναθεώρηση της 14:10, 6 Σεπτεμβρίου 2013
Η ρεβιθιά καλλιεργείται στην Ελλάδα από την αρχαιότητα και αποτελεί σήμερα μια παραδοσιακή καλλιέργεια με προοπτική για την ελληνική ύπαιθρο. Είναι το πιο ανθεκτικό στις ξηροθερμικές συνθήκες ανάμεσα στα καλλιεργούμενα όσπρια στη χώρα μας, ενώ αντίθετα δυσκολεύεται να αναπτυχθεί όταν καλλιεργείται σε εδάφη που δε στραγγίζουν. Παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ψυχανθών και γι’ αυτό αξιοποιείται κατάλληλα στην αμειψισπορά και τη βιολογική γεωργία.
Προετοιμασία εδάφους
Σχετικές σελίδες
Βιβλιογραφία
- ↑ Σφάλμα παραπομπής: Μη έγκυρη ετικέτα
<ref>
· δεν δίνεται κείμενο για παραπομπές με όνομα.CE.A0.CF.81.CE.BF.CE.B5.CF.84.CE.BF.CE.B9.CE.BC.CE.B1.CF.83.CE.AF.CE.B1_.CE.B5.CE.B4.CE.AC.CF.86.CE.BF.CF.85.CF.82
Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref>
με όνομα «.CE.9A.CE.B1.CE.BB.CE.BB.CE.B9.CE.AD.CF.81.CE.B3.CE.B5.CE.B9.CE.B1_.CF.81.CE.B5.CE.B2.CF.85.CE.B8.CE.B9.CE.AC.CF.82» που ορίζεται μέσα στο <references>
δεν χρησιμοποιείται σε προηγούμενο κείμενο.