Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συγκομιδή σόγιας"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με ' __NOTOC__')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
[[κατάσταση δημοσίευσης::1| ]]
+
Η εποχή της φυσιολογικής ωρίμανσης στη [[σόγια φυτό |σόγια]] προσδιορίζεται από:
 +
*την απώλεια του πράσινου χρώματος των λοβών, το οποίο γίνεται κίτρινο ή καφετί,
 +
*την αλλαγή του χρώματος των σπόρων προς το κίτρινο και
 +
*το κιτρίνισμα των [[βοτανικά χαρακτηριστικά σόγιας |φύλλων]], τα οποία σταδιακά
 +
 
 +
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια σόγιας| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 +
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::10| ]]
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
__NOTOC__
 
__NOTOC__

Αναθεώρηση της 15:20, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η εποχή της φυσιολογικής ωρίμανσης στη σόγια προσδιορίζεται από:

  • την απώλεια του πράσινου χρώματος των λοβών, το οποίο γίνεται κίτρινο ή καφετί,
  • την αλλαγή του χρώματος των σπόρων προς το κίτρινο και
  • το κιτρίνισμα των φύλλων, τα οποία σταδιακά