Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συγκομιδή σόγιας"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | [[κατάσταση δημοσίευσης:: | + | Η εποχή της φυσιολογικής ωρίμανσης στη [[σόγια φυτό |σόγια]] προσδιορίζεται από: |
+ | *την απώλεια του πράσινου χρώματος των λοβών, το οποίο γίνεται κίτρινο ή καφετί, | ||
+ | *την αλλαγή του χρώματος των σπόρων προς το κίτρινο και | ||
+ | *το κιτρίνισμα των [[βοτανικά χαρακτηριστικά σόγιας |φύλλων]], τα οποία σταδιακά | ||
+ | |||
+ | [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια σόγιας| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
+ | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::10| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
__NOTOC__ | __NOTOC__ |
Αναθεώρηση της 15:20, 23 Σεπτεμβρίου 2013
Η εποχή της φυσιολογικής ωρίμανσης στη σόγια προσδιορίζεται από:
- την απώλεια του πράσινου χρώματος των λοβών, το οποίο γίνεται κίτρινο ή καφετί,
- την αλλαγή του χρώματος των σπόρων προς το κίτρινο και
- το κιτρίνισμα των φύλλων, τα οποία σταδιακά