Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία μπρόκολου Monaco"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με ' Ποικιλία μπρόκολου Monaco Μεσοόψιμο υβρίδιο, 80-90 ημερών ...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
[[Image: Ποικιλία μπρόκολου Monaco.jpg|thumb|px100| Ποικιλία μπρόκολου Monaco]] | [[Image: Ποικιλία μπρόκολου Monaco.jpg|thumb|px100| Ποικιλία μπρόκολου Monaco]] | ||
− | Μεσοόψιμο υβρίδιο, 80-90 ημερών για παραγωγή μιας [[Βοτανικά χαρακτηριστικά μπρόκολου|ανθοκεφαλής]] (μονοκέφαλο) σκούρου πράσινου χρώματος και με πολύ λεπτά ανθίδια. Παράγονται ανθοκεφαλές υψηλής συνεκτικότητας και ομοιομορφίας, σφαιρικού-θολωτού σχήματος και μεγάλου ειδικού βάρους. Πολύ καλό ριζικό σύστημα, που το βοηθά να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες συνθήκες. Παρατηρείται άριστη μετασυλλεκτική διατηρησιμότητα και είναι [[Ποικιλίες μπρόκολου|ποικιλία]] κατάλληλη για νωπή κατανάλωση και για βιομηχανική χρήση (κατεψυγμένα). Η φύτευση στο χωράφι γίνεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και Σεπτέμβριο και η συγκομιδή από Νοέμβριο έως και Ιανουάριο. | + | Μεσοόψιμο υβρίδιο, 80-90 ημερών για παραγωγή μιας [[Βοτανικά χαρακτηριστικά μπρόκολου|ανθοκεφαλής]] (μονοκέφαλο) σκούρου πράσινου χρώματος και με πολύ λεπτά ανθίδια. Παράγονται ανθοκεφαλές υψηλής συνεκτικότητας και ομοιομορφίας, σφαιρικού-θολωτού σχήματος και μεγάλου ειδικού βάρους. Πολύ καλό ριζικό σύστημα, που το βοηθά να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες συνθήκες. Παρατηρείται άριστη μετασυλλεκτική διατηρησιμότητα και είναι [[Ποικιλίες μπρόκολου|ποικιλία]] κατάλληλη για νωπή κατανάλωση και για βιομηχανική χρήση (κατεψυγμένα). Η [[Φύτευση μπρόκολου|φύτευση]] στο χωράφι γίνεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και Σεπτέμβριο και η [[Συγκομιδή μπρόκολου|συγκομιδή]] από Νοέμβριο έως και Ιανουάριο. |
Τελευταία αναθεώρηση της 15:30, 11 Οκτωβρίου 2013
Μεσοόψιμο υβρίδιο, 80-90 ημερών για παραγωγή μιας ανθοκεφαλής (μονοκέφαλο) σκούρου πράσινου χρώματος και με πολύ λεπτά ανθίδια. Παράγονται ανθοκεφαλές υψηλής συνεκτικότητας και ομοιομορφίας, σφαιρικού-θολωτού σχήματος και μεγάλου ειδικού βάρους. Πολύ καλό ριζικό σύστημα, που το βοηθά να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες συνθήκες. Παρατηρείται άριστη μετασυλλεκτική διατηρησιμότητα και είναι ποικιλία κατάλληλη για νωπή κατανάλωση και για βιομηχανική χρήση (κατεψυγμένα). Η φύτευση στο χωράφι γίνεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και Σεπτέμβριο και η συγκομιδή από Νοέμβριο έως και Ιανουάριο.