Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση πιπεριάς θερμοκηπίου"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Οι καρποί, μετά τη [[Συγκομιδή πιπεριάς θερμοκηπίου|συγκομιδή]...') |
(Καμία διαφορά)
|
Τελευταία αναθεώρηση της 10:35, 18 Νοεμβρίου 2013
Οι καρποί, μετά τη συγκομιδή, μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο σε θερμοκρασία 7 - 10oC και σχετική υγρασία 85 - 90%, για πολλές εβδομάδες. Αν ο καρπός αποθηκευθεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία, εμφανίζονται σημάδια ψύχους, κρυοτραυματισμοί (chilling injury), όπου τα κύτταρα νεκρώνονται και ο καρπός καταστρέφεται.