Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση της Παπάγιας"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 4: Γραμμή 4:
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
 
<references>
 
<references>
<ref name="Συντήρηση της Παπάγιας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.</ref>
+
<ref name="Συντήρηση της Παπάγιας"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.</ref>
 
</references>
 
</references>

Αναθεώρηση της 11:49, 21 Απριλίου 2015

Οι καρποί της παπάγιας συντηρούνται στους 70C έως 100C για τρεις εβδομάδες σε ψυκτικούς χώρους. Οι καρποί είναι έτοιμοι για φάγωμα, μετά την εξαγωγή τους από τους ψυκτικούς χώρους, όταν αποκτήσουν πλήρως κίτρινο χρωματισμό και ξεφλουδίζονται εύκολα.[1]


Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.