Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση ανανά"
Από GAIApedia
Γραμμή 10: | Γραμμή 10: | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | ||
− | + | ||
__NOTOC__ | __NOTOC__ |
Αναθεώρηση της 08:00, 29 Μαΐου 2015
Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.