Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση ραδικιού"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Η συντήρηση του ραδικιού δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατ...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Η συντήρηση του [[Ραδίκι προϊόν|ραδικιού]] δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατηρηθεί μόνο για 2 - 3 ημέρες σε θάλαμο συντήρησης του οικιακού ψυγείου, με την προϋπόθεση ότι θα περιοριστούν οι απώλειες νερού. Σε θαλάμους με θερμοκρασία 3 - 5<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία 90%, μπορεί να διατηρηθεί για 7 - 12 ημέρες, σε άριστη ποιότητα. | + | Η συντήρηση του [[Ραδίκι προϊόν|ραδικιού]] δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατηρηθεί μόνο για 2 - 3 ημέρες σε θάλαμο συντήρησης του οικιακού ψυγείου, με την προϋπόθεση ότι θα περιοριστούν οι απώλειες νερού. Σε θαλάμους με θερμοκρασία 3 - 5<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία 90%, μπορεί να διατηρηθεί για 7 - 12 ημέρες, σε άριστη ποιότητα.<ref name="Συντήρηση ραδικιού"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Συντήρηση ραδικιού"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Ραδίκι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref> | ||
+ | </references> | ||
[[σχετίζεται με::Ραδίκι προϊόν| ]] | [[σχετίζεται με::Ραδίκι προϊόν| ]] | ||
Γραμμή 5: | Γραμμή 10: | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση εμπορική::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 12:51, 10 Ιουλίου 2015
Η συντήρηση του ραδικιού δεν είναι εύκολη για πολλές ημέρες. Μπορεί να διατηρηθεί μόνο για 2 - 3 ημέρες σε θάλαμο συντήρησης του οικιακού ψυγείου, με την προϋπόθεση ότι θα περιοριστούν οι απώλειες νερού. Σε θαλάμους με θερμοκρασία 3 - 5oC και σχετική υγρασία 90%, μπορεί να διατηρηθεί για 7 - 12 ημέρες, σε άριστη ποιότητα.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Ραδίκι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.