Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών"
Από GAIApedia
(Νέα σελίδα με 'Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί να γίνει για μερικές εβδομάδες. Γενικά δεν αποθηκεύεται εύκολα και θα πρέπει να καταναλώνεται σε λίγες ημέρες μετά τη [[Συγκομιδή λάχανου Βρυξελλών|συγκομιδή]]. | + | Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1<sup>o</sup>C και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί να γίνει για μερικές εβδομάδες. Γενικά δεν αποθηκεύεται εύκολα και θα πρέπει να καταναλώνεται σε λίγες ημέρες μετά τη [[Συγκομιδή λάχανου Βρυξελλών|συγκομιδή]].<ref name="Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Συντήρηση λάχανου Βρυξελλών"> Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Λάχανο, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.</ref> | ||
+ | </references> | ||
[[σχετίζεται με::Λάχανο Βρυξελλών προϊόν| ]] | [[σχετίζεται με::Λάχανο Βρυξελλών προϊόν| ]] | ||
Γραμμή 5: | Γραμμή 10: | ||
[[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | [[πόσο αφορά σε επιχείρηση μεταποίησης-τυποποίησης::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | [[πόσο αφορά σε συλλογικές αγροτικές οργανώσεις::30| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 13:29, 10 Ιουλίου 2015
Η συντήρηση των κεφαλών σε θερμοκρασία 1oC και σχετική υγρασία ατμόσφαιρας 70 - 80% μπορεί να γίνει για μερικές εβδομάδες. Γενικά δεν αποθηκεύεται εύκολα και θα πρέπει να καταναλώνεται σε λίγες ημέρες μετά τη συγκομιδή.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Λάχανο, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.