Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων"
Από GAIApedia
Γραμμή 18: | Γραμμή 18: | ||
[[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | [[πόσο αφορά σε ελεγκτικό φορέα::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | [[πόσο αφορά σε καταναλωτή::30| ]] | ||
− |
Αναθεώρηση της 14:54, 26 Αυγούστου 2015
Το χρώμα είναι ιδιότητα που χαρακτηρίζει την εμφάνιση των προϊόντων και αποδίδεται στο πλάτος του φάσματος του φωτός. Από την πλευρά της φυσικής, το Η τιμή που δόθηκε δεν έγινε κατανοητή.