Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλίες Κασιμίροα"
Από GAIApedia
Γραμμή 9: | Γραμμή 9: | ||
*Nancy Maltby. | *Nancy Maltby. | ||
− | Η δημιουργία και νέων ποικιλιών συνεχίζεται, με σκοπό τη μείωση της σχέσης σάρκα/σπέρματα των καρπών, την αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των καρπών και την αύξηση της αντοχής των καρπών στη μεταφορά και τους χειρισμούς.<ref name="Κασιμίροα φυτό"/> | + | Η δημιουργία και νέων ποικιλιών συνεχίζεται, με σκοπό τη μείωση της σχέσης σάρκα/σπέρματα των καρπών, την αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των [[Φυτικό προϊόν |καρπών]] και την αύξηση της αντοχής των καρπών στη μεταφορά και τους χειρισμούς.<ref name="Κασιμίροα φυτό"/> |
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | |||
<references> | <references> | ||
+ | |||
<ref name="Κασιμίροα φυτό"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | <ref name="Κασιμίροα φυτό"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | ||
+ | |||
<references> | <references> | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
__NOTOC__ | __NOTOC__ |
Τελευταία αναθεώρηση της 12:49, 27 Ιουνίου 2016
Οι κυριότερες ποικιλίες της κασιμίροα είναι οι εξής:
- Wilson,
- Blumenthal,
- Pike,
- Dade,
- Lenz,
- Golden,
- Whatley και
- Nancy Maltby.
Η δημιουργία και νέων ποικιλιών συνεχίζεται, με σκοπό τη μείωση της σχέσης σάρκα/σπέρματα των καρπών, την αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των καρπών και την αύξηση της αντοχής των καρπών στη μεταφορά και τους χειρισμούς.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001