Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Εισαγωγή στους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του αραιώματος"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Αν και η [[Μηλιά|μηλιά]] αραιώνεται σε πολλές χώρες, ικανοποιητικά, ομοιόμορφα και σταθερά, αποτελέσματα δεν επιτυγχάνονται πάντοντε, γιατί 1) η ευαισθησία στον ειδικό [[Αραίωμα καρπών|αραιωτικό παράγοντα]] | + | Αν και η [[Μηλιά|μηλιά]] αραιώνεται σε πολλές χώρες, ικανοποιητικά, ομοιόμορφα και σταθερά, αποτελέσματα δεν επιτυγχάνονται πάντοντε, γιατί 1) η ευαισθησία στον ειδικό [[Αραίωμα καρπών|αραιωτικό παράγοντα]] ποικίλλει από κλώνο σε κλώνο και 2) οι [[Κλιματικές συνθήκες μηλιάς|κλιματικές συνθήκες]] επαυξάνουν ή μειώνουν την αποτελεσματικότητα των [[Χρησιμοποιούμενες χημικές ουσίες|χημικών ουσιών]]. |
Αναθεώρηση της 09:14, 22 Μαρτίου 2017
Αν και η μηλιά αραιώνεται σε πολλές χώρες, ικανοποιητικά, ομοιόμορφα και σταθερά, αποτελέσματα δεν επιτυγχάνονται πάντοντε, γιατί 1) η ευαισθησία στον ειδικό αραιωτικό παράγοντα ποικίλλει από κλώνο σε κλώνο και 2) οι κλιματικές συνθήκες επαυξάνουν ή μειώνουν την αποτελεσματικότητα των χημικών ουσιών.
Βιβλιογραφία
- ↑ Γενική Δενδροκομία, του Καθηγητή Δενδροκομίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Α. Ποντίκη, 1997