Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ποικιλία επιτραπέζιων σταφυλιών Moscato Amburgo N"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ερυθρή [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλία]] ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως [[Κυριότερες ποικιλίες επιτραπέζιων σταφυλιών που καλλιεργούνται στην Ελλάδα|επιτραπέζια]] και ως οινοποιήσιμη (Λάρισα-Τύρναβος). Ποικιλία μέσης ζωηρότητας και καλής παραγωγικότητας με χαρακτηριστικό μοσχάτο άρωμα. Είναι ευαίσθητη στο ωίδιο, στον περονόσπορο και στον βοτρύτη. Εποχή έκπτυξης 1ο δεκαήμερο Απριλίου, εποχή άνθισης 1ο-2ο δεκαήμερο Ιουνίου και εποχή ωρίμανσης 1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Το χαρακτηριστικό άρωμα του μοσχάτου είναι το βασικό πλεονέκτημα της ποικιλίας αυτής και η καθιέρωση της στην εγχώρια αγορά.  
+
Ερυθρή [[Ποικιλίες αμπέλου|ποικιλία]] ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως [[Κυριότερες ποικιλίες επιτραπέζιων σταφυλιών που καλλιεργούνται στην Ελλάδα|επιτραπέζια]] και ως οινοποιήσιμη (Λάρισα-Τύρναβος). Ποικιλία μέσης ζωηρότητας και καλής παραγωγικότητας με χαρακτηριστικό μοσχάτο άρωμα. Είναι ευαίσθητη στο [[Ωΐδιο αμπέλου|ωίδιο]], στον [[Περονόσπορος αμπέλου|περονόσπορο]] και στον βοτρύτη. Εποχή έκπτυξης 1ο δεκαήμερο Απριλίου, εποχή άνθισης 1ο-2ο δεκαήμερο Ιουνίου και εποχή ωρίμανσης 1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Το χαρακτηριστικό άρωμα του μοσχάτου είναι το βασικό πλεονέκτημα της ποικιλίας αυτής και η καθιέρωση της στην εγχώρια αγορά.  
  
  

Τελευταία αναθεώρηση της 13:01, 8 Ιουνίου 2017

Ερυθρή ποικιλία ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, όπου συνήθως χρησιμοποιείται ως επιτραπέζια και ως οινοποιήσιμη (Λάρισα-Τύρναβος). Ποικιλία μέσης ζωηρότητας και καλής παραγωγικότητας με χαρακτηριστικό μοσχάτο άρωμα. Είναι ευαίσθητη στο ωίδιο, στον περονόσπορο και στον βοτρύτη. Εποχή έκπτυξης 1ο δεκαήμερο Απριλίου, εποχή άνθισης 1ο-2ο δεκαήμερο Ιουνίου και εποχή ωρίμανσης 1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Το χαρακτηριστικό άρωμα του μοσχάτου είναι το βασικό πλεονέκτημα της ποικιλίας αυτής και η καθιέρωση της στην εγχώρια αγορά.