Συντήρηση ανανά
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 12:45, 20 Μαΐου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)
Οι ώριμοι καρποί διατηρούνται σε ψυκτικούς χώρους για 2-4 εβδομάδες σε θερμοκρασία 70C και σχετική υγρασία 85-90%. Θερμοκρασίες μικρότερες των 70C προκαλούν ζημιά στους καρπούς. Οι φρέσκοι ανανάδες δεν θα πρέπει ποτέ να καταψύχονται.
Βιβλιογραφία
Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref>
που ορίζεται μέσα στο <references>
έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.