Συντήρηση μάνγκο
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 09:21, 19 Μαΐου 2015 υπό τον K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές)
Οι καρποί του μάνγκο [1] μετά την ταξινόμησή τους, συσκευάζονται σε χάρτινα ειδικά κιβώτια της μια στρώσης (5kg) και διατηρούνται σε θερμοκρασία 90C εντός ψυγείου, με τη σχετική υγρασία να κυμαίνεται από 85-90%.
Πρίν δοθούν στο εμπόριο πρέπει να ωριμάσουν για 5-6 ημέρες στους 160C-210C.
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.