Ποικιλία λίτσι Muzaffarpur
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 10:31, 7 Οκτωβρίου 2013 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)
Οι καρποί έχουν βαθύ ερυθρό χρώμα και ικανοποιητικό μέγεθος (20 gr). Η σάρκα είναι γλυκιά, όχι ιδιαίτερα χυμώδης, έχει ευχάριστη γεύση και άρωμα. Οι καρποί αυτής της ποικιλίας είναι πολύ ευαίσθητοι στο ηλιακό έγκαυμα και στο σκάσιμο της επιδερμίδας (καταστρέφονται περίπου το 50% των καρπών). Αποτελεί ποικιλία πρώιμης ωρίμανσης.