Η διατροφική αξία της γαλοπούλας
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 10:06, 23 Δεκεμβρίου 2014 υπό τον K kaponi (Συζήτηση | συνεισφορές)
Θερμίδες 187 kcal/100gr | |
---|---|
ΠΡΩΤΕΪΝΗ 28,57gr | 46% |
ΛΙΠΟΣ 7,22gr | 9% |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 0gr | 0% |
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ 85mg | 28% |
ΑΣΒΕΣΤΙΟ 32mg | 3% |
ΣΙΔΗΡΟΣ 2,33mg | 29% |
ΜΑΓΝΗΣΙΟ 24mg | 6% |
ΦΩΣΦΟΡΟΣ 204mg | 29% |
ΚΑΛΙΟ 290mg | 8% |
ΝΑΤΡΙΟ 79mg | 3% |
ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ 4,46mg | 41% |
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1 0,06mg | 5% |
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 0,37mg | 15% |
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2 Ριβοφλαβίνη 0,25mg | 19% |
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3 Νιασίνη 3,65mg | 23% |
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6 0,36mg | 28% |
Φολικό οξύ 9,00mcg | 2% |
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε 0,64mg | 4% |
Τα ποσοστά είναι σύμφωνα με τις US συνιστώμενες ημερήσιες συστάσεις για ενήλικες. Πηγή: Diet Analysis Plus. |