Συντήρηση παντζαριού

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 09:03, 9 Ιουλίου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Τα παντζάρια μπορούν να συντηρηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα στο ψυγείο. Σε θερμοκρασία 4-8oC και σχετική υγρασία 60-70% διατηρούνται για τουλάχιστον 2 μήνες. Πιο ευαίσθητη στη συντήρηση είναι η βρασμένη γογγυλόριζα, παρά η ωμή.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Παντζάρι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.