Πιστοποιήσεις και συστήματα ποιότητας επιχειρήσεων
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 07:45, 13 Μαρτίου 2013 υπό τον
A papageorgiou
(
Συζήτηση
)
(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε:
πλοήγηση
,
αναζήτηση
Σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων (HACCP)
Σύστημα διαχείρισης της ποιότητας (ISO 9001:2008)
Πιστοποίηση συστημάτων ασφαλείας των τροφίμων (ISO 22000:2005)
Πιστοποίηση ιχνηλασιμότητας τροφίμων και ζωοτροφών (ISO 22005:2007)
Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001:2004)
Σύστημα οικολογικής διαχείρισης και ελέγχου (EMAS)
Περιβαλλοντική δήλωση προϊόντος (EPD)
Σύστημα IFS (International Food Standard)
Σύστημα BRC (British Retail Consortium) Global Standard
Σύστημα ανάλυσης κινδύνων & κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) - Agro 1
Κατηγορία
:
Κατάλογος
Μενού πλοήγησης
Προσωπικά εργαλεία
3.147.72.135
Σελίδα συζήτησης αυτής της διεύθυνσης IP
Είσοδος
Χώροι ονομάτων
Σελίδα
Συζήτηση
Παραλλαγές
Προβολές
Ανάγνωση
Προβολή κώδικα
Προβολή ιστορικού
Ενέργειες
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Αρχική σελίδα
Πρόσφατες αλλαγές
Τυχαίο λήμμα
Εργαλειοθήκη
Τι συνδέει εδώ
Σχετικές αλλαγές
Ειδικές σελίδες
Εκτυπώσιμη έκδοση
Σταθερός σύνδεσμος
Πληροφορίες σελίδας
Πλοήγηση στις ιδιότητες
Παραθέστε αυτή τη σελίδα