Χρώμα τροφίμων
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 07:57, 26 Αυγούστου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)
Περιεχόμενα
- 1 Γενικές έννοιες χρώματος τροφίμων|Γενικές έννοιες
- 2 Χαρακτηριστικά χρώματος τροφίμων|Χαρακτηριστικά
- 3 Ακτινοβολία και τρόφιμα
- 4 Τρόποι μέτρησης χρώματος|Τρόπο μέτρησης
- 5 Φασματόμετρα
- 6 Υποκειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος|Υποκειμενικές μέθοδοι
- 7 Αντικειμενικές μέθοδοι μέτρησης χρώματος|Αντικειμενικές μέθοδοι
- 8 Άλλες μέθοδοι μέτρησης χρώματος|Άλλες μέθοδοι
- 9 Βελτίωση χρώματος τροφίμων|Βελτίωση χρώματος