Χρώμα τροφίμων
Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 08:03, 26 Αυγούστου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)
Περιεχόμενα
Γενικές έννοιες
Χαρακτηριστικά στοιχεία
Ακτινοβολία και τρόφιμα
Τρόποι μέτρησης
Φασματόμετρα
Υποκειμενικές μέθοδοι
Αντικειμενικές μέθοδοι
Άλλες μέθοδοι
Βελτίωση χρώματος
Βιβλιογραφία
Σφάλμα παραπομπής: Η ετικέτα <ref>
που ορίζεται μέσα στο <references>
έχει χαρακτηριστικό ομαδοποίησης «» που δεν εμφανίζεται σε προηγούμενο κείμενο.