Λίπανση Γκότζι μπέρι
Το γκότζι μπέρι ανταποκρίνεται καλά στο άζωτο αλλά η περίσσεια οδηγεί σε προβλήματα ανάπτυξης. Η εφαρμογή αζωτούχων λιπασμάτων (π.χ. ουρίας) καλύτερα σε τρεις δόσεις (τ. Απριλίου, τ. Μαίου και Ιουνίου).
Διαφυλλικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια καρποφορίας (χρήση μικτού λιπάσματος με κύρια στοιχεία σε ισορροπία, 1:1:1) ή με ριζοπότισμα. Προτείνεται όμως και κατά τα παραγωγικά χρόνια μια λίπανση ισορροπημένη ώστε να δίδονται τα βασικά θρεπτικά στοιχεία (N-P-K)[1]