Εδαφικές συνθήκες ραπανακιού
Από GAIApedia
Το έδαφος πρέπει να είναι βαθύ, μέσης σύστασης, γόνιμο και καλά αποστραγγιζόμενο. Το pH του εδάφους θα πρέπει να βρίσκεται στο εύρος 5 - 6,8. Σε εδάφη με χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία οι γογγυλόριζες δεν αναπτύσσονται ποιοτικά καλά και έχουν πικρή γεύση.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Τεχνική βιολογικής καλλιέργειας λαχανικών - Ραπανάκι, του Χαράλαμπου Θανόπουλου Msc Γεωπόνος, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 2008.