Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Della"
(Νέα σελίδα με 'Η Della , είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον Μπομπ...') |
|||
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Η | + | Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Della]], είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις [[Ασθένειες σόργου |ασθένειες]], αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την [[Ομάδα Dale |Dale]] και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την [[Ομάδα Sugar Drip |Drip]]. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλιών]] ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale . |
− | Della | + | |
− | , | + | |
− | είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον | + | |
− | Μπομπ | + | |
− | Χάρισον, | + | |
− | Πολυτεχνείο της | + | |
− | Virginia | + | |
− | , και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του | + | |
− | + | ||
− | Della | + | |
− | ωριμάζει | + | |
− | περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την | + | |
− | Dale | + | |
− | και περίπου 6 | + | |
− | ημέρες | + | |
− | αργότερα από την | + | |
− | Drip | + | |
− | . Η | + | |
− | Della | + | |
− | είναι υβρίδιο της | + | |
− | Dale | + | |
− | με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό | + | |
− | στην | + | |
− | ανθράκωση | + | |
− | και είναι μετρίως ευαίσθητος σε | + | |
− | επιθέσεις βακτηρίων | + | |
− | . | + | |
− | Η | + | |
− | Della | + | |
− | επηρεάζεται | + | |
− | τόσο από την τοποθεσία | + | |
− | όσο η | + | |
− | Dale | + | |
− | και | + | |
− | είναι ευμετάβλητη | + | |
− | + | ||
− | ποιότητα σιρόπι | + | |
− | με | + | |
− | την | + | |
− | Dale | + | |
− | . Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι | + | |
− | η | + | |
− | + | ||
− | ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από | + | |
− | την | + | |
− | Dale | + | |
− | . | + | |
[[Category:Σιτηρά]] | [[Category:Σιτηρά]] |
Αναθεώρηση της 09:40, 5 Ιουλίου 2013
Η Della, είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την Drip. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα ποικιλιών ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale .