Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Della"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Η Della , είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον Μπομπ...')
 
 
(4 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η
+
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Della]], είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις [[Ασθένειες σόργου |ασθένειες]], αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την [[Ομάδα Dale |Dale]] και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την [[Ομάδα Sugar Drip |Drip]]. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλιών]] ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale .
Della
+
,
+
είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον
+
Μπομπ
+
Χάρισον,
+
Πολυτεχνείο της
+
Virginia
+
, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 199
+
1. Η
+
Della
+
ωριμάζει
+
περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την
+
Dale
+
και περίπου 6
+
ημέρες
+
αργότερα από την
+
Drip
+
. Η
+
Della
+
είναι υβρίδιο της
+
Dale
+
με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό
+
στην
+
ανθράκωση
+
και είναι μετρίως ευαίσθητος σε
+
επιθέσεις βακτηρίων
+
.
+
Η
+
Della
+
επηρεάζεται
+
τόσο από την τοποθεσία
+
όσο η
+
Dale
+
και
+
είναι ευμετάβλητη στ
+
ο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας
+
ποιότητα σιρόπι
+
με
+
την
+
Dale
+
. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι
+
η
+
Della
+
ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από
+
την
+
Dale
+
.
+
  
[[Category:Σιτηρά]]
+
[[Category:Σόργο]]
[[Category:Κτηνοτροφικά φυτά]]
+
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]]
 
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]

Τελευταία αναθεώρηση της 09:30, 29 Νοεμβρίου 2013

Η Della, είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την Drip. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα ποικιλιών ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale .