Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Tracy"
| (4 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από 2 χρήστες δεν εμφανίζονται) | |||
| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Η | + | Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Tracy]] είναι μία πρώιμη [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλία]] που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην [[Ασθένειες σόργου |ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά]]. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας [[Βοτανικά χαρακτηριστικά σόργου |στελέχη]], αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή. |
| − | Tracy | + | |
| − | είναι μία πρώιμη ποικιλία που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και | + | |
| − | κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 | + | |
| − | + | ||
| − | ιδανικές συνθήκες | + | |
| − | και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά | + | |
| − | υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να | + | |
| − | + | ||
| − | περισσότερο άμυλο | + | |
| − | + | ||
| − | ότι χρειάζεται για τον | + | |
| − | σωστό βρασμό. Η | + | |
| − | Tracy | + | |
| − | είναι ευαίσθητη στην | + | |
| − | + | ||
| − | σκουριά. Παράγει υψηλής | + | |
| − | παραγωγικότητας | + | |
| − | στελέχη, αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο | + | |
| − | στελέχους είναι χαμηλή. | + | |
| − | + | [[Category:Σόργο]] | |
| − | [[Category: | + | |
| − | + | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | ||
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]] | [[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]] | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 09:33, 29 Νοεμβρίου 2013
Η Tracy είναι μία πρώιμη ποικιλία που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το 1953. Μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 9 έως 12 πόδια κάτω από ιδανικές συνθήκες και έχει τη δυνατότητα αδελφώματος. Η ποιότητα του σιροπιού μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά υπό ορισμένους όρους, ο χυμός μπορεί να περιέχει περισσότερο άμυλο απ’ ότι χρειάζεται για τον σωστό βρασμό. Η Tracy είναι ευαίσθητη στην ανθράκωση των φύλλων, την κόκκινη σήψη και τη σκουριά. Παράγει υψηλής παραγωγικότητας στελέχη, αλλά η απόδοση σιροπιού ανά τόνο στελέχους είναι χαμηλή.

