Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Λίπανση χαμομηλιού"
Από GAIApedia
								
												
				| Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
| − | Το λίπασμα πρέπει να ρίχνεται σε μικρές ποσότητες ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη ανάπτυξη των φυτών που οδηγεί σε υποβάθμιση στην ποιότητα του προϊόντος. Λίπανση γίνεται συνήθως με φωσφορική αμμωνία και θεϊικό κάλιο. Αν η ποσότητα του [[Άζωτο|άζωτου]] είναι υψηλή τότε δημιουργείται μεγάλος αριθμός [[Μορφολογικά χαρακτηριστικά χαμομηλιού|φύλλων]] ιδιαίτερα ανεπτυγμένων με συνέπεια να εμποδίζεται η συλλογή αλλά και να προκαλείται πτώση του [[Χαμομήλι φυτό|φυτού]].   | + | Το λίπασμα πρέπει να ρίχνεται σε μικρές ποσότητες ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη ανάπτυξη των φυτών που οδηγεί σε υποβάθμιση στην ποιότητα του προϊόντος. Λίπανση γίνεται συνήθως με φωσφορική αμμωνία και θεϊικό κάλιο. Αν η ποσότητα του [[Άζωτο|άζωτου]] είναι υψηλή τότε δημιουργείται μεγάλος αριθμός [[Μορφολογικά χαρακτηριστικά χαμομηλιού|φύλλων]] ιδιαίτερα ανεπτυγμένων με συνέπεια να εμποδίζεται η συλλογή αλλά και να προκαλείται πτώση του [[Χαμομήλι φυτό|φυτού]].<ref name="Άρωμα ποιότητας"/>  | 
| + | |||
| + | ==Βιβλιογραφία== | ||
| + | <references> | ||
| + | <ref name="Άρωμα ποιότητας"> Άρωμα ποιότητας - Επιχειρηματικός οδηγός, Δίκτυο διατοπικής συνεργασίας αναπτυξιακών εταιριών Κιλκίς, Ημαθίας, Ξάνθης, Σερρών, Χαλκιδικής.</ref> | ||
| + | </references> | ||
| [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
| [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | ||
| + | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
| [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια χαμομηλιού| ]] | [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια χαμομηλιού| ]] | ||
Τελευταία αναθεώρηση της 10:04, 20 Ιουλίου 2015
Το λίπασμα πρέπει να ρίχνεται σε μικρές ποσότητες ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη ανάπτυξη των φυτών που οδηγεί σε υποβάθμιση στην ποιότητα του προϊόντος. Λίπανση γίνεται συνήθως με φωσφορική αμμωνία και θεϊικό κάλιο. Αν η ποσότητα του άζωτου είναι υψηλή τότε δημιουργείται μεγάλος αριθμός φύλλων ιδιαίτερα ανεπτυγμένων με συνέπεια να εμποδίζεται η συλλογή αλλά και να προκαλείται πτώση του φυτού.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Άρωμα ποιότητας - Επιχειρηματικός οδηγός, Δίκτυο διατοπικής συνεργασίας αναπτυξιακών εταιριών Κιλκίς, Ημαθίας, Ξάνθης, Σερρών, Χαλκιδικής.



