Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Άρδευση σιδερίτη"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Μπορεί να [[Καλλιέργεια σιδερίτη|καλλιεργηθεί]] και ως ξερικό, αξιοποιεί όμως πολύ καλά το νερό όταν του δοθεί, αρκεί να είναι σε μικρές δόσεις και να μην παραμένει στο [[Μορφολογικά χαρακτηριστικά σιδερίτη|ριζικό σύστημα]] του [[Σιδερίτης φυτό|φυτού]] (καθώς είναι ευαίσθητο σε σηψιρριζίες). | + | Μπορεί να [[Καλλιέργεια σιδερίτη|καλλιεργηθεί]] και ως ξερικό, αξιοποιεί όμως πολύ καλά το νερό όταν του δοθεί, αρκεί να είναι σε μικρές δόσεις και να μην παραμένει στο [[Μορφολογικά χαρακτηριστικά σιδερίτη|ριζικό σύστημα]] του [[Σιδερίτης φυτό|φυτού]] (καθώς είναι ευαίσθητο σε σηψιρριζίες).<ref name="Καλλιέργεια, μεταποίηση και διασφάλιση ποιότητας των ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών"/> |
+ | |||
+ | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | <references> | ||
+ | <ref name="Καλλιέργεια, μεταποίηση και διασφάλιση ποιότητας των ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών"> Καλλιέργεια, μεταποίηση και διασφάλιση ποιότητας των ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών: Βασικές αρχές καθετοποιημένης παραγωγής, των Δρ. Ελένη Μαλούπα, Δρ. Κατερίνα Γρηγοριάδου, Δρ. Διαμάντω Λάζαρη και Δρ. Νικόλαος Κρίγκας, Καβάλα 2013.</ref> | ||
+ | </references> | ||
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::20| ]] | ||
[[σχετίζεται με::Καλλιέργεια σιδερίτη| ]] | [[σχετίζεται με::Καλλιέργεια σιδερίτη| ]] | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 10:34, 20 Ιουλίου 2015
Μπορεί να καλλιεργηθεί και ως ξερικό, αξιοποιεί όμως πολύ καλά το νερό όταν του δοθεί, αρκεί να είναι σε μικρές δόσεις και να μην παραμένει στο ριζικό σύστημα του φυτού (καθώς είναι ευαίσθητο σε σηψιρριζίες).[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Καλλιέργεια, μεταποίηση και διασφάλιση ποιότητας των ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών: Βασικές αρχές καθετοποιημένης παραγωγής, των Δρ. Ελένη Μαλούπα, Δρ. Κατερίνα Γρηγοριάδου, Δρ. Διαμάντω Λάζαρη και Δρ. Νικόλαος Κρίγκας, Καβάλα 2013.