Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση Κοκοφοίνικα"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/> | + | Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί του [[κοκοφοίνικας |κοκοφοίνικα]] που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/> |
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== |
Τελευταία αναθεώρηση της 09:44, 7 Ιουλίου 2016
Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 100C, ως και οι καρποί του κοκοφοίνικα που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.