Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Συντήρηση Κοκοφοίνικα"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/>
+
Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 10<sup>0</sup>C, ως και οι καρποί του [[κοκοφοίνικας |κοκοφοίνικα]] που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/>
  
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==

Τελευταία αναθεώρηση της 09:44, 7 Ιουλίου 2016

Η αποξηραμμένη "κόπρα" συντηρείται σε ψυκτικούς χώρους με θερμοκρασία μικρότερη των 100C, ως και οι καρποί του κοκοφοίνικα που προορίζονται για νωπή κατανάλωση.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001.