Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμαση Κοκοφοίνικα"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
− | Οι καρποί είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/> | + | Οι καρποί του [[κοκοφοίνικας |Κοκοφοίνικα]] είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/> |
==Βιβλιογραφία== | ==Βιβλιογραφία== | ||
+ | |||
<references> | <references> | ||
− | <ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001 | + | |
+ | <ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref> | ||
+ | |||
<references> | <references> | ||
+ | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | ||
+ | __NOTOC__ |
Τελευταία αναθεώρηση της 11:05, 15 Ιουλίου 2016
Οι καρποί του Κοκοφοίνικα είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.[1]
Βιβλιογραφία
- ↑ Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001