Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ομάδα Della"
Από GAIApedia
Γραμμή 1: | Γραμμή 1: | ||
Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Della]], είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις [[Ασθένειες σόργου |ασθένειες]], αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την [[Ομάδα Dale |Dale]] και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την [[Ομάδα Sugar Drip |Drip]]. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλιών]] ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale . | Η [[Ποικιλίες γλυκού σόργου |Della]], είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις [[Ασθένειες σόργου |ασθένειες]], αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την [[Ομάδα Dale |Dale]] και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την [[Ομάδα Sugar Drip |Drip]]. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα [[Ποικιλίες σόργου |ποικιλιών]] ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale . | ||
− | [[Category: | + | [[Category:Σόργο]] |
[[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωργό::30| ]] | ||
[[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | [[πόσο αφορά σε γεωπόνο::30| ]] | ||
[[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]] | [[είναι ποικιλία της::Σόργο φυτό| ]] | ||
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] | [[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]] |
Τελευταία αναθεώρηση της 09:30, 29 Νοεμβρίου 2013
Η Della, είναι μια ενδιάμεση ποικιλία με καλή αντοχή στις ασθένειες, αναπτύχθηκε από τον Μπομπ Χάρισον, Πολυτεχνείο της Virginia, και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1991. Η Della ωριμάζει περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale και περίπου 6 ημέρες αργότερα από την Drip. Η Della είναι υβρίδιο της Dale με προγενέστερη ημερομηνία λήξης. Είναι ανθεκτικό στην ανθράκωση και είναι μετρίως ευαίσθητος σε επιθέσεις βακτηρίων. Η Della επηρεάζεται τόσο από την τοποθεσία όσο η Dale και είναι ευμετάβλητη στο ύψος των φυτών. Παράγει παρόμοιας ποιότητα σιρόπι με την Dale. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα ποικιλιών ωριμάζει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Dale .