Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Ωρίμαση Κοκοφοίνικα"

Από GAIApedia
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Οι καρποί είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/>
+
Οι καρποί του [[κοκοφοίνικας |Κοκοφοίνικα]] είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"/>
  
 
==Βιβλιογραφία==
 
==Βιβλιογραφία==
 +
 
<references>
 
<references>
<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001. </ref>
+
 
 +
<ref name="Καλλιέργεια Κοκοφοίνικα"> Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001</ref>
 +
 
 
<references>
 
<references>
 +
[[κατάσταση δημοσίευσης::10| ]]
 +
__NOTOC__

Τελευταία αναθεώρηση της 11:05, 15 Ιουλίου 2016

Οι καρποί του Κοκοφοίνικα είναι ώριμοι μετά από χρονικό διάστημα 6-8 μηνών από της άνθισης, όταν προορίζονται για την παραγωγή γάλακτος και 11-12 μηνών για την παραγωγή της "κόπρας", απ' όπου εξάγεται το φοινικέλαιο.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Ειδική δενδροκομία Τόμος V "Τροπικά φυτά", Ποντίκη Κων/νου, Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εκδόσεις Σταμούλη, 2001