Λίπανση θυμαριού

Από GAIApedia
Αναθεώρηση της 07:53, 20 Ιουλίου 2015 υπό τον P chasapis (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Λίπανση κάθε χρόνο νωρίς την άνοιξη (Μάρτιο - Απρίλιο) με λίπασμα που περιέχει άζωτο, φώσφορο, κάλιο και μαγνήσιο. Συνήθως το λίπασμα ρίχνεται μετά από κάθε συλλογή για να επιταχύνει την ανάπτυξη της καλλιέργειας.[1]

Βιβλιογραφία

  1. Άρωμα ποιότητας - Επιχειρηματικός οδηγός, Δίκτυο διατοπικής συνεργασίας αναπτυξιακών εταιριών Κιλκίς, Ημαθίας, Ξάνθης, Σερρών, Χαλκιδικής.